Fotografie portfolio

Fotografie portfolio of Magdalen de Rozari. Hieronder een deel van mijn portfolio als professionele fotograaf. Ik probeer mijn ideeën en gevoelens weer te geven in mijn foto’s. ik hoop dat je dit kan waarderen…

Met mijn fotografie portfolio wens ik te zeggen……Uw wensen zijn mijn doelen.

Je kan mij bereiken voor eender welk fotografie verzoek, van private fotosessies voor kinderen, volwassenen of groepen tot sportfotografie. Productfotografie kan uitgevoerd worden op locatie of in onze studio. We leveren digitale foto’s in hoge resolutie aan.

Fotografie Kinderen in actie
Kinderen in actie

“Kinderen in actie” is mijn lievelingstaak. Kinderen tonen steeds al hun emoties in hun acties. We moeten hen vooral toelaten wat ze willen doen en wanneer ze dit willen doen. Dit resulteert in prachtige foto’s en vast en zeker minder stress voor de ouders.

De omgeving speelt geen rol…de fotosessie kan uitgevoerd worden in uw woning, in de tuin, op een speelplein, op het strand of in het bos. Zo lang als ze er maar van genieten en zich comfortabel voelen.

Laat hen vrij spelen. We kijken en volgen hun acties en reacties en op het gepaste moment probeer ik de foto’s te nemen van hun eigen uitdrukkingen.

De digitale foto’s zijn van hoge resolutie en kunnen vlot afgedrukt worden op A2 formaat wat resulteert in een foto dat echt uw kind in actie toont.

Fotografie Vogels
Vogels

Indien je interesse hebt in het aanmaken van een fotoalbum of je wilt een muurdecoratie maken op klein of groot formaat of een speciaal fotokader, dan kan ik zeker en vast volgende websites aanprijzen. Deze sites stellen eenvoudige on-line software ter beschikking om uw album aan te maken en het opladen van al uw foto’s. Hun service is excellent, ze leveren eender waar ter wereld en leveren ook zeer snel. Hieronder kan je een directe link naar hun site vinden.

BLURB fotoalbums

PROFOTONET foto albums