Over ons

Alles wat je wenst te weten over BL DE ROZARI…

BL DE ROZARI FREELANCE is opgericht op 09/09/2009 door Magdalen de Rozari als een eenmanszaak voor algemene fotografie activiteiten. Magdalen en echtgenoot Werner Versluys als professionele fotografen waren actief in diverse fotografie activiteiten zoals huwelijksfeesten, sport competities, productfotografie en persoonlijke fotosessies. Magdalen is eveneens Nikon Pro Member en heeft een FIM licentie.

Door een expansie van de activiteiten en de zin om diverse andere activiteiten te ontwikkelen, werd besloten om in 2011 een besloten vennootschap te worden met de naam BL DE ROZARI FREELANCE bv.

De financiële achtergrond van Magdalen en Werner en ook hun internationale ervaring in Zuid Oost Azië gaf hen de opportuniteit om bedrijfsadvies en bedrijfsontwikkeling aan te bieden aan derde partijen. 

Gedurende de volgende jaren concentreerde Magdalen zich verder op de professionele fotografie terwijl Werner zich inzette op bedrijfsontwikkeling, bedrijfsadvies en algemeen management van projectbedrijven. Werner was actief in de hernieuwbare energie in Europe, Zuid Oost Azië alsook in Taiwan.

Van begin 2019 tot en met eind 2021 waren alle activiteiten volledig in Taiwan geconcentreerd en het bedrijf was daar verantwoordelijk voor het opzoeken naar en de ontwikkeling van hernieuwbare energie projecten zoals windparken, zonneparken, vlottende zonneprojecten en eveneens “waste to energy” projecten. Hieruit volgde een toespitsing op de verkoop van “ready to build” hernieuwbare energie projecten wereldwijd en dit werd zelfs een van de voornaamste activiteiten van het bedrijf.

Sinds 2022 en ondertussen terug gestationeerd in België, werd de expansie van het bedrijf verder gezet….

De fotografie is opgewaardeerd en er is geïnvesteerd in nieuw professioneel materieel en ook de ontwikkeling en verkoop van “ready to build” hernieuwbare energie projecten projects is uitgebreid en reikt van Zuid Amerika tot Europe en dan verder naar Azië.

Dit was een kort overzicht betreffende BL DE ROZARI. Indien u meer informatie wenst te bekomen, contacteer ons dan per mail of telefoon.